Добредојдовте во EOS Global Collection

Глобален интернет портал на Групацијата EOS за меѓународна наплата на Вашите побарувања

EOS, една од водечките компании за финансиски услуги во светот, нуди услуги за наплата на побарувања во Европа, Северна Америка, како и Азија, за повеќе од 20.000 клиенти. 8.000 вработени ширум светот целат да ги најдат најдобрите решенија за клиентите на Групацијата EOS. Заедно со партнерите од доверба, EOS нуди услуги на наплата на побарувањата во повеќе од 180 земји. 

Доколку имате многу клиенти во различни земји низ светот, постои можност да се јави потреба да управувате со ненаплатени долгови во други земји. Со EOS, културните разлики, јазичните бариери, различните закони и географската оддалеченост се предизвик со кој не мора да се справувате сами: лесно можете да ни ги предадете Вашите побарувања - без разлика на кое место во светот имате ненаплатени долгови, EOS Global Collection нуди брзи и ефикасни услуги за наплата низ целиот свет.

Прекугранично решение

Со процесот на наплата на побарувањата локално управуваат нашите партнери. На овој начин ја гарантираме правната експертиза, притоа почитувајќи ги локалните менталитети. Во Вашата татковина имате само едно лице за контакт кое за Вас управува со целокупната комплексна област на меѓународното управување со побарувањата. Преку Вашиот доверлив и близок контакт може да имате директна корист од нашето долгогодишно искуство и локално знаење. Едноставно, оставете го Вашиот меѓународен бизнис да расте и напредува! Ние ќе се погрижиме за управувањето со побарувањата – насекаде во светот.

Решение на заеднички услуги

За мултинационалните клиенти со централизиран пристап до наплатата на побарувањата, EOS ја поддржува стратегијата на високо автоматизирана и прилагодена стратегија на наплата. Во фокусот се наоѓаат глобалната хармонизација на процесот, како и транспарентноста. Вашиот Центар за заеднички услуги ќе има видливост и контрола врз целокупните процеси и резултати од наплатата на ниво на групацијата.

Со процесот на наплата на побарувањата и оперативните дискусии за Вашите датотеки, локално управуваат нашите експерти. Вашите регионални ограноци ќе имаат лице за контакт со долгогодишно искуство и локално знаење. Со Вашите пари управуваме како продолжување на Вашите операции. Вие ја задржувате контролата врз Вашите побарувања. EOS Global Collection ја обезбедува инфраструктурата и технологијата за целосно автоматизиран тек на комуникацијата и поднесувањето на случајот.  

Придобивки за клиентот

  • Решение „сè во едно“ за глобална хармонизација на процесот
  • Високо ниво на контрола преку технологијата, разбирањето и споредливоста на различните пазари
  • Користењето синергии помага во намалувањето на трошоците
  • Оптимизирана работна сила со фокусирање на случаите што ѝ даваат вредност на организацијата

Што може да очекувате од нас:

  • Глобална мрежа на кореспонденти со стручност за работа во странство
  • Регионални практични искуства и почит кон обичаите специфични за одредени земји
  • Брзи, вон-судски, а со тоа и економски-ефикасни решенија со стандардите за квалитет на EOS
  • Локално лице за контакт за целата област на управување со меѓународни побарувања
Austria Belgium Bosnia Herzegovina Bulgaria Canada Croatia Czech Republic Denmark France Germany Greece Hungary Macedonia/ FYROM Poland Romania Russia Serbia Slovakia Slovenia Spain Switzerland United Kingdom USA

Preferred Partners of EOS

Finland
Visma Duetto
Yliopistonkatu 31
20100 Turku
Tel.: +358 2 4809 2500
Fax: +358 2 4809 2511
info@vismaduetto.fi

India
ATS Services Private Limited
7th Floor, Tower B, Vatika Mindscapes
12/3 Mathura Road, NH-2, Sector 27-D
Faridabad – 121003, Haryana
Tel.: +91-129-6612 001
contactus@servicesats.com  

Italy
Omniatel SpA
Via Cristoforo Colombo 49
20090 Trezzano sul Naviglio, Milano
Tel.: +39 02 48442 111
Fax: +39 02 48463800
info@omniatel.it

Latvia
IGK Group
Lokomotives 34
Riga, LV1057 Latvia
Tel.: +371 6718 69 99
Fax: +371 6718 69 18
office@igk-group.com

Norway
Svea Finans AS
Innspurten 15
N-0663 OSLO
Tel.: +47 21 54 24 38
Fax: +47 21 54 24 01
svea@sveafinans.no

Portugal
SERVDEBT
Torre Colombo Ocidente
Rua Galileu Galilei, 2, 11º
1500-392 Lisboa
Tel: +351 210 309 550
Fax: +351 210 309 520
info@servdebt.pt

Hong Kong
Receivable Management Services (HK), Ltd
RMS is now iQor
Suites 2701-3, Axa Tower, Landmark East
100 How Ming Street,
Kwun Tong, Kowloon,
Hong Kong
Tel.: +852-2201-8888
info@rmshk.com

Sweden
Svea Ekonomi AB
Evenemangsgatan 31
SE-169 81 Solna
Tel. +46 8 735 90 00
Fax +46 8 735 48 17
info@sveaekonomi.se

Turkey
Antroya Legal Consulting & Advocacy Services
Sultan Selim Mah. Eski Büyükdere Cad. Behçet Sok.
Büyükdere İş Merkezi No:4 Kat:4
4. Levent, Istanbul
Tel : +90 212 240 3440
Fax : +90 212 240 3002
antroya@antroya.com

Во случај да не можете да го најдете вистинското локално лице за контакт, Ве молиме обратете се на Cross-border Center во седиштето на EOS во Хамбург:

Контакт
EOS Holding GmbH
Е-пошта: crossborder@eos-solutions.com
Телефон: +49 40 2850 1764

Затвори Компанијата EOS користи колачиња за да ви понуди најдобра можна услуга. Со користењето на овој веб-сајт потврдувате дека смееме да зачувуваме колачиња на вашиот компјутер и да ги користиме. Тоа можете да го промените во секој момент, во поставките за колачиња.промените во секој